لیست اختراعات مرتضي مظفري
"حسگر اندازهگيري ولتاژ و ميدان الكتريكي پيزو-اپتيك" حسگري است كه از تركيب خواص پيزوسراميكها يا مواد پيزوالكتريك و حسگر فيبر نوري فابري پرو حاصل شده و ميتواند ولتاژ و ميدان الكتريكي را اندازهگيري نمايد. اين حسگر در صنعت برق و براي اندازهگيري ولتاژ خطوط فشار قوي در ردههاي ولتاژي مختلفي همچون: توزيع، فوق توزيع و انتقال جايگزين ترانسهاي اندازهگيري ولتاژ شده و ولتاژ دقيق خطوط فشار قوي را اندازهگيري مينمايد. اين حسگر در صنايع مختلف ديگر كه نياز به اندازهگيري ولتاژ يا ميدان الكتريكي دارند نيز كاربرد دارد. ارتباط حسگر با بخش اپتوالكترونيك از طريق فيبر نوري است و هيچ گونه اتصال الكتريكي ما بين آنها برقرار نميباشد. سبك بودن و قابليت طراحي براي شرايط مختلف محيطي و ابعادي، ايزولاسيون عايقي ذاتي از جمله ويژگيهاي منحصر به فرد اين حسگر ميباشد.
مقره توخالي سيليكوني رده 63 كيلوولت تا پيش از اين از خارج كشور وارد شده و فقط نمونه سراميكي آن در داخل كشور توليد شده است. با توجه به مزاياي كلي مقره هاي سيليكوني نسبت به سراميكي، مصرف كنندگان اين محصول ترجيح داده اند تا از محصول وارداتي سيليكوني به جاي مقره سراميكي داخلي استفاده كنند. از مزاياي مقره هاي سيليكوني نسبت به سراميكي مي توان به اين موارد اشاره نمود: 1.سبك بودن مقره سيليكوني- 2.ايمني بيشتر مقره سيليكوني- 3.كيفيت و طول عمر بيشتر مقره سيليكوني- 4. انعطاف بهتر نموه سيليكوني- 5.قابليت اطمينان بيشتر- 6. سهولت در نصب- 7.عملكرد بهتر در محيط هاي آلوده- 8. قابليت استفاده در مناطق زلزله خيز و موارد ديگر. اين شركت در راستاي طرح هاي تحقيقاتي خود از سال 1392 طراحي و ساخت نمونه اوليه اين محصول را آغاز كرده و در سال 1395 طي قراردادي رسمي با پژوهشگاه نيرو نمونه نيمه صنعتي اين محصول را توليد كرده و تمام تست هاي مورد نياز را پاس كرده است. اين محصول داراي كاربردهاي بسياري بوده كه مي توان به استفاده گسترده اين محصول در پست ها اشاره نمود. همچنين اين محصول در ترانس هاي اندازه گيري ولتاژ و جريان كاربرد داشته و بدنه اصلي برقگيرهاي ولتاژ بالا و مقره وال بوشينگ هم مي باشد. اميد است با توليد گسترده اين مصول گام بزرگي در جهت جلوگيري از خروج ارز از كشور برداشت.
توليد اسپري زعفران با استفاده از مايع زعفران
يكي از مواد اوليه براي توليد اسپري زعفران (كه جنبه خوراكي داشته و با استفاده از آن مايع زعفران درون آن بر روي مواد غذايي مورد نظر پاشش مي شود) زعفران مي باشد كه با حلال مورد نظر مخلوط و به صورت محلول در مي آيد. در اين فرايند به جاي استفاده از زعفران آسياب شده به صورت معمولي و آسياب هاي صنعتي با استفاده از فناوري نانو كلاله زعفران به صورت ذرات نانو درآمده و تحت شرايط سازگار با زعفران بلافاصله به صورت محلول در مي آيد. اين طرز استفاده از زغفران نقش بسزايي در بهبود سرعت و مقدار انحلال و بهينه سازي فرايند توليد اسپري زعفران و از سوي ديگر باعث جلوگيري از افت حاصل در كيفيت محصول در اثر عمليات فيلتراسيون و از دست دادن بخشي از رنگدانه ها در عمليات فيلتراسيون مي شود.
موارد یافت شده: 5